In een persoonlijk coachtraject begeleid ik jou bij een vraagstuk of probleem waar je zelf niet uitkomt. Wanneer je voelt dat iets je blokkeert of wanneer je verstrikt bent geraakt in een wirwar van gedachten dan ben ik er voor je. Je mag al je gedoe en gedachten bij mij op tafel gooien! Samen onderzoeken we je blokkades en gedachten en ontwarren we de boel. We maken ruimte, zodat jij zelf weer aan het roer staat, in beweging komt en keuzes kan maken.

Ik werk intuïtief en vanuit het moment. Mijn rugzak is gevuld met oefeningen op het gebied van stembevrijding, communicatie, meditatie, lichaamsgerichtheid en het onderzoeken van je eigen gedachten en emoties.

Thema’s die aan de orde kunnen komen in een sessie zijn:
– Ik wil me steviger/krachtiger voelen
– Ik wil uit mijn hoofd komen en weer (meer) voelen
– Ik zou zo graag meer durven, maar ik voel me belemmerd door allerlei overtuigingen
– Ik wil me niet laten leiden door wat anderen ergens van vinden
– Ik verlang naar speelsheid, energie en plezier
– Ik wil meer ruimte innemen

In een reeks van 5 sessies gaan we samen aan de slag met jouw vraagstuk. Ik geef je na een sessie opdrachten mee zodat je thuis, op je werk of in relaties kunt oefenen in het uiten van jezelf.

Het is ook mogelijk om een losse sessie stembevrijding te boeken. Om weer even lekker je eigen stevigheid te voelen en je ruimte in te nemen!

Ik coach ook online. Het scherm staat een echte verbinding niet in de weg en een online sessie levert ook waardevolle inzichten op. In je eigen vertrouwde omgeving begeleid ik jou via het scherm.

Wil je mij eerst een keer zien en kennismaken, dan kunnen we een kennismaking plannen via Zoom. Deze kennismaking is gratis.

Locatie: Tirns (vlakbij Sneek) of online via Zoom

Kosten traject: € 375,- (incl. btw, 5 sessies van 60 minuten). We boeken de 5 sessies in een periode van 3 maanden. Je kunt een mix maken van online en offline sessies. Tijdens een kennismaking bespreken we je voorkeur. Betalen in 2 termijnen is mogelijk.

Kosten individuele sessie: € 80,- (incl. btw, 60 minuten)

Aanmelden: Klik op onderstaande gele button of stuur een email naar info@jacobienvanvugt.nl

Bovenstaande tarieven gelden voor particulieren en ZZP’ers. Voor bedrijven is het genoemde bedrag excl. btw. Werk je in loondienst en wil je één of meerdere sessies in het kader van je persoonlijke ontwikkeling? Vaak heeft jouw werkgever een opleidingsbudget waaruit je dit kan financieren!

Ik vind dat Jacobien een groot talent heeft voor in het moment zijn met wat er is en daar heel intuïtief op inspelen. Ze creëert een fijne, veilige sfeer waarin ik makkelijk naar diepe emoties toe kon gaan en daar op mijn hele eigen manier expressie aan kon geven. Ze gaf me in haar coaching daaromheen ook hele helpende dingen mee. Daardoor voelde het alsof ik elke keer weer een stukje lichter en dichter bij mezelf weer naar huis ging, waarbij het effect van de sessie ook direct in het alledaagse voelbaar was. Heel krachtig en liefdevol, wat Jacobien doet. Dankjewel daarvoor! (Sanne Plantinga)

“Echt een aanrader. Wonderlijk om te ervaren dat ik zoveel meer ruimte ervaarde voor mijn stem”. (Aukje)

“Het is letterlijk verademend!” (Anoniem)