In een individuele sessie begeleid ik jou bij een vraagstuk waar je zelf niet uitkomt. Wanneer je voelt dat iets je blokkeert of wanneer je verstrikt bent geraakt in een wirwar van gedachten dan ben ik er voor je.

We maken ruimte voor jouw gedachten en maken ruimte voor wat je voelt. Ook wanneer je de antwoorden teveel buiten jezelf zoekt is een individuele sessie een fijne manier om terug te komen bij jezelf en vanuit je eigen wijsheid en verlangen weer naar buiten te stappen!

We hebben het erover én we geven er geluid aan. Want expressie geven door middel van geluid en zingen lucht op, zorgt voor aha-momenten, laat je lachen, laat je durven, laat je relativeren, laat je voelen, geeft je vertrouwen en brengt je in oprechte verbinding met anderen! Jij hebt het volste recht om met jouw authentieke zelf een plek in deze wereld in te nemen!

Na de sessie voel jij zelf aan of en wanneer jij een nieuwe sessie wilt inplannen.

Ik werk intuïtief en vanuit het moment. Mijn rugzak is gevuld met oefeningen op het gebied van stembevrijding, communicatie, meditatie, lichaamsgerichtheid en het onderzoeken van je eigen gedachten en emoties.

Wil je eerst kennismaken voordat je een sessie boekt? Dat kan! Via een (kosteloze) kennismaking via Zoom of een telefoongesprek kan je mij je vragen stellen en kan ik jou meer vertellen over stembevrijding. Klik op de gele button hieronder en vermeld bij de opmerkingen dat je graag kennis wilt maken.

Thema’s die aan de orde kunnen komen in een sessie zijn:

  • Ik wil me steviger/krachtiger voelen
  • Ik verlang naar speelsheid, vrijheid, energie en plezier
  • Ik wil uit mijn hoofd komen en weer (meer) voelen
  • Ik zou zo graag meer durven, maar ik voel me belemmerd door allerlei overtuigingen
  • Ik wil me niet laten leiden door wat anderen ergens van vinden
  • Ik voel een blokkade ergens in mijn lijf en dat beperkt me
  • Ik wil meer ruimte innemen

Locatie van de sessie: Sneek
Kosten individuele sessie: € 80,- (inclusief btw)
Duur van een sessie: Ongeveer een uur
Aanmelden: Klik op onderstaande gele button of stuur een email naar info@jacobienvanvugt.nl

Bovenstaande tarieven gelden voor particulieren en ZZP’ers. Voor bedrijven is het genoemde bedrag excl. btw. Werk je in loondienst en wil je één of meerdere sessies in het kader van je persoonlijke ontwikkeling? Vaak heeft jouw werkgever een opleidingsbudget waaruit je dit kan financieren!