Aukje: “Echt een aanrader. Wonderlijk om te ervaren dat ik zoveel meer ruimte ervaarde voor mijn stem”.

Anoniem: “Het is letterlijk verademend!”

Akky Anna: “Lijf, hoofd, hart. Ik was erg nieuwsgierig naar de avonden waar deze onderwerpen d.m.v. van stembevrijding werden uitgevoerd.
Zingen is iets wat ik zo graag doe maar waarom ik dan soms een drempel voel? Bij alle 3 de avonden hebben we fijne oefeningen gedaan waarin je stapje voor stapje liefdevol en oordeel loos werd uitgenodigd om je eigen klank te maken.
De angst wordt kleiner en de moed groter. Iedereen mag zingen, wanneer het vanuit je hart is.
Het voelt soms kwetsbaar en spannend maar dat mag! Juist de kwetsbaarheid van de ander vond ik zo mooi om te zien en te horen. En daar dan even klank aan te geven. Het is prettig klank te maken. Ik ben er van overtuigd dat dat helend is. Dank je lieve Jacobien💙.”

Sanne: “Ik vind dat Jacobien een groot talent heeft voor in het moment zijn met wat er is en daar heel intuïtief op inspelen. Ze creëert een fijne, veilige sfeer waarin ik makkelijk naar diepe emoties toe kon gaan en daar op mijn hele eigen manier expressie aan kon geven. Ze gaf me in haar coaching daaromheen ook hele helpende dingen mee. Daardoor voelde het alsof ik elke keer weer een stukje lichter en dichter bij mezelf weer naar huis ging, waarbij het effect van de sessie ook direct in het alledaagse voelbaar was. Heel krachtig en liefdevol, wat Jacobien doet. Dankjewel daarvoor!”

Afke: “Al eens vaker zag ik de berichten van Jacobien op social media voorbijkomen. Deze keer dacht ik: ‘en nu geef ik me op’. Zo blij dat ik dat heb gedaan! In het begin was het even wennen en aftasten maar al snel kon ik het loslaten en mijn stem en lichaam vrijlaten. Helemaal in dat moment en de dagelijkse dingen even uit. Zo mooi om te ervaren dat je met een groep onbekenden doormiddel van de klanken één kan zijn!”

Susanne: “Pas deze inspirerende workshop gevolgd. Jacobien is een vlotte dame, die erg goed de behoefte van de groep aanvoelt en hierop inspeelt. Haar oefeningen dagen uit, halen je uit je comfort zone, en maken iets los. Dat alles in een veilige omgeving. Ik voelde me licht en vrij naderhand, alsof ik ballast van me af had gedanst en gezongen. Benieuwd naar een vervolg!”

Anoniem: “De prettige stem van Jacobien nodigt je uit om met je stem of beweging te uiten wat voor jou goed voelt. Alles mag en niets moet… heel bevrijdend.”

Antje: “Toevallig kwam de workshop van Jacobien op mijn pad. In een klein, veilig groepje verschillende oefeningen gedaan met geluid, lijf en ademhaling. Iedereen deed energiek mee onder de deskundige leiding van Jacobien. Prettig om mee te maken en als je jezelf eens op een andere, creatieve wijze wilt tegenkomen dan vind ik deze manier een mooi, mild middel.  Een aanrader dus.”

Annie: “Een heerlijke ervaring die je even bij jezelf terugbrengt. Fijne oefeningen en meditatie. Ook fijn om te ervaren dat je met een groep onbekenden je zo vertrouwd kan voelen. Heerlijk ontspannen thuisgekomen en zeker voor herhaling vatbaar.”