Dans, speel en zing tijdens deze nieuwe lessenreeks in De Expressiewerkplaats!

Expressie geven aan wat er in je leeft! Door te dansen, te improviseren en te zingen. Dat is wat we gaan doen in een reeks van 10 donderdagavonden in De Expressiewerkplaats in het Patershuis in Bolsward.

De uitnodiging is om het niet te weten! Om zonder ingestuurde danspassen te gaan dansen, om zonder tekst of kant en klare theaterscène het podium te betreden en om zonder vaste melodie te improviseren met klank.

Als je het niet weet zijn er geen kaders waarbinnen jij mag bewegen of doelen om te behalen, dan wordt je dans, je theaterspel en je zang veel vrijer! Dan kom jij tevoorschijn en dat geeft vrijheid en vertrouwen in jezelf. En bovendien is het inspirerend. Want als we niet meer al die gedachten in ons hoofd volgen is er ruimte voor inspiratie, inzicht en creativiteit.

De workshops van de Expressiewerkplaats worden gegeven door Kirsten en Jacobien in het Patershuis in Bolsward. Kirsten verzorgt de lessen in dans en theater. Jacobien verzorgt de lessen over de eigen stem. Kirsten is docent theater en volgt op dit moment de dansopleiding Soul Motion in Duitsland. Theater en dans dagen uit tot creativiteit naar binnen en naar buiten en daar kun je mooie ontdekkingen in doen. Jacobien is gek op de menselijke stem en op improvisatie met de eigen stem. Zij volgde de opleiding tot stembevrijder en vindt het heerlijk om mensen te begeleiden in vrijuit geluid maken en vrijuit zingen. Je hoeft niet te kunnen zingen, dansen op toneelspelen, om mee te kunnen doen aan deze workshops.

Als je wilt deelnemen aan De Expressiewerkplaats schrijf je dan in via deze link: www.patershuisbolsward.nl/expressiewerkplaats Je kunt kiezen voor één of meerdere workshops (15 Euro per keer), of voor de hele reeks van 10 workshops (125 Euro in totaal). Als je je hebt ingeschreven ontvang je van ons een bevestiging van je deelname.

Wanneer: 4 april t/m 16 juni 2024, iedere donderdag vanaf 19.30 uur
Locatie: Grote Dijlakker 40, 8701 KX Bolsward
Kosten: 15 Euro voor een losse les, 125 Euro voor de hele reeks
Inschrijven: www.patershuisbolsward.nl/expressiewerkplaats