Op zaterdag 22 juni 2024 organiseer ik samen met Kirsten Dijk een improvisatiedag met als titel “Bij twijfel doen!” We gaan deze dag aan de slag met de stem, dans, en theater. Tijdens de dag gaan we ontdekken hoeveel vrijheid jij kunt voelen door te improviseren met deze drie disciplines. Vertrouw in jezelf, je intuïtie en in je lichaam en ontdek wat er gebeurt als we samen het onbekende pad bewandelen.

Deze Improvisatiedag is een onderdeel van De Expressiewerkplaats. In het voorjaar kun je van donderdag 4 april t/m donderdag 13 juni verschillende workshops stem, dans en theater volgen op de donderdagavonden in het Patershuis in Bolsward. Allemaal vanuit het kader waarbij we veel gaan improviseren en dat komt samen tijdens de Improvisatiedag. Want hoe fijn is het als je het een keertje allemaal niet hoeft te weten! Als je een keertje niet hoeft te voldoen aan alle normen van de buitenwereld. Hoeveel vrijheid kun je dan in jezelf voelen? Daarnaast geeft deze dag veel ruimte voor creativiteit en het ontdekken van je talenten. Je kan gewoon meedoen aan de improvisatiedag ook wanneer je niet hebt deelgenomen aan de workshops van de Expressiewerkplaats.

Docenten
Je wordt begeleid door docenten Jacobien van Vugt (stem) en Kirsten Dijk (dans en theater). Dus volg vooral onze uitnodiging en het thema van deze dag: Bij twijfel doen! Voor meer informatie of opgave kun je mailen naar welkom@patershuisbolsward.nl

Praktisch
Zaterdag 22 juni van 10:30 uur tot 16:00 uur.
Natuurlijk verzorgen wij een heerlijke gezamenlijke lunch en sluiten we de dag af met een drankje.
Reductieprijs tot 15 mei is €85,- (incl. btw) en na 15 mei betaal je de volledige prijs van €100,- (incl. btw). Opgeven kan via welkom@patershuisbolsward.nl.
Locatie is het Patershuis in Bolsward aan de Dijlakker 40.